Sfeervolle livemuziek met zang en piano tijdens een uitvaart

Live muziek van zangeres & pianiste Frédérique

Niets is erger dan afscheid nemen van uw geliefde of dierbare. Ongeloof, verdriet en waar woorden tekort schieten. In deze verdrietige tijden wil zangeres en pianiste Frédérique graag mensen steunen en troost bieden met haar live muziek.

In de afgelopen jaren heeft ze vele afscheidsdiensten muzikaal mogen omlijsten. Haar prachtige stem in combinatie met de piano weet mensen vaak te ontroeren. Sfeervolle livemuziek op een begrafenis of crematie maakt een afscheid nog persoonlijker.

Zangeres & pianiste Frédérique heeft een breed repertoire voor uitvaarten. Indien u eventuele verzoeknummers wenst, kijkt ze graag naar de mogelijkheden. Met haar ruime ervaring als uitvaartzangeres, denkt ze graag met u mee over de muzikale invulling van de afscheidsdienst.

“Music speaks when words can’t.”

Een warm & persoonlijk afscheid

Als een geliefde of dierbare komt te overlijden, komt er ontzettend veel informatie op u af.
Zangeres en pianiste Frédérique staat graag 24 uur per dag voor u klaar, zowel telefonisch als per e-mail. Frédérique denkt graag met u mee over de muzikale invulling voor het afscheid van uw dierbare. Indien er eventuele verzoeknummers zijn, kijkt Frédérique graag naar de mogelijkheden. Frédérique staat graag voor u klaar en maakt er met haar live muziek graag een warm en persoonlijk afscheid van om nooit te vergeten.

Top 10 liedjes voor een uitvaart

Frédérique heeft hieronder een top-10 samengesteld voor uitvaartmuziek:

  1. Jaap Reesema – Grijs
  2. Danny Vera – Rollercoaster
  3. Niall Horan – Heaven
  4. Marco Borsato – Afscheid nemen bestaat niet
  5. Leonard Cohen – Hallelujah 
  6. Eva Cassidy – Fields of gold
  7. Maaike Ouboter – Dat ik je mis 
  8. Guus Meeuwis – Genoten
  9. Bette Midler – The rose
  10. Sarah McLachlan – Angel

Repertoire afscheid

“Frédérique heeft de de afscheidsdienst van mijn moeder muzikaal begeleid. Wat een topper. Ze zingt echt alles en zelfs covers op aanvraag. Kippenvel vanaf de eerste minuut.”

– Mark

“Met één woord een fantastische zangeres die mij met haar prachtige stem altijd heel diep raakt! Frédérique bedankt nogmaals voor al je optredens in onze familie! “

Dolinde

VOLG FRÉDÉRIQUE OOK OP SOCIAL MEDIA: