Bio

Frédérique is singer-songwriter, zangeres en pianiste met een ongekende passie voor muziek. Ze groeide op in een muzikaal gezin in het Brabantse Erp.

“Mijn liefde voor muziek  begon al op jonge leeftijd.”

Haar muziekstijl kan omschreven worden als Nederlandstalige- en Engelstalige popmuziek. Frédérique zingt liedjes die haar dicht bij het hart liggen. Haar prachtige stem in combinatie met de piano weet mensen vaak te ontroeren tijdens haar live performance. Frédérique weet mensen te raken en maakt van elk optreden een moment om nooit te vergeten.

Ze is geïnspireerd door internationale artiesten zoals onder anderen: Eva Cassidy, Alicia Keys en Adele. In het Nederlands genre zijn onder anderen Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato en Do haar grootste inspiratiebronnen. 

Inmiddels heeft ze al vele optredens op haar naam staan. Zo stond ze in het voorprogramma van Edsilia Rombley. Trad ze op in Club Dauphine, waarbij ze de backing vocals van Glennis Grace verzorgde. Daarnaast heeft ze vele optredens verzorgd tijdens diverse gelegenheden zoals in de Ziggo Dome Member Club, maar ook bruiloften, diners, bedrijfsevenementen en uitvaarten.

SINGER SONGWRITER

Naast het coveren van muziek, schrijft Frédérique ook haar eigen Nederlandstalige muziek. In 2017 bracht ze haar eerste zelfgeschreven single ‘Niet Bij Mij’ uit. Onlangs is haar tweede single ‘Mis Je Mij Dan Niet‘ uitgekomen. Een persoonlijk nummer dat ze schreef tijdens de Muzikale Snelkookpan op Buma NL 2018 met o.a. Edwin van Hoevelaak. Na de release in november 2019 werd de single direct in ‘Je Moerstaal’ Spotify-playlist geplaatst.

VOLG FRÉDÉRIQUE OOK OP SOCIAL MEDIA: