BLOG

Eindelijk is het zo ver! Mijn nieuwe website is online en daar ben ik ontzettend blij mee! Een nieuw jaar, dus ik vond het ook tijd worden voor een nieuwe website. Het begon afgelopen jaar allemaal met een idee in mijn hoofd.  Heel veel dank gaat uit naar mijn muzikale collega Maurits Malherbe die mijn ideeën visueel precies wist te vertalen.  

Ik wilde een frisse uitstraling  creëren , maar vooral een duidelijk beeld schetsen van mij als zangeres & pianiste. 
Zo treed ik niet alleen op tijdens bruiloften, maar bijvoorbeeld ook tijdens bedrijfsevenementen. Daarnaast omlijst ik ook uitvaarten met zang en piano.

Kortom, sfeervolle live muziek voor ieder moment. 

Liefs, Frédérique

Onlangs is mijn nieuwe single ‘Mis Je Mij Dan Niet’ uitgekomen, waar ik erg trots op ben. Dit nummer kwam tot stand tijdens BUMA NL 2018, waarbij ik meedeed aan de Muzikale Snelkookpan. Samen met o.a. Edwin van Hoevelaak namen we een demo op binnen 5 uur. Hierna besloot ik de puntjes op de ‘i’ te zetten, en het nummer zelf uit te brengen en een videoclip op te nemen.

‘Mis je Mij Dan Niet’ is voor mij het meest persoonlijke nummer dat ik ooit heb geschreven, dus ik vond het behoorlijk spannend om dit te delen.

Dit nummer is voor iedereen die een dierbare moet missen.

Beluister mijn single hier en voeg ‘m toe aan je Spotify playlist!

Liefs, Frédérique

VOLG FRÉDÉRIQUE OOK OP SOCIAL MEDIA: