• Trouwceremonie

Sfeervolle livemuziek tijdens jullie trouwceremonie!

LIVE MUZIEK TIJDENS DE TROUWCEREMONIE

En daar staan jullie dan.. De trouwceremonie is hét begin van jullie dag! Het moment waarbij jullie het jawoord tegen elkaar gaan zeggen! Persoonlijk, ontroerend en liefdevol in het bijzijn van jullie lieve familie en vrienden. En hoe mooi is het, om jullie trouwceremonie nog persoonlijker te maken met live muziek! Geniet van jullie allermooiste dag met de mooiste liedjes. 

PERSOONLIJK & BETROKKEN
Live muziek van zangeres & pianiste Frédérique zorgt voor een onvergetelijke bruiloft. Haar stem in combinatie met de piano weet mensen vaak te ontroeren tijdens haar optreden. Ze weet mensen te raken en maakt van elk optreden een moment om nooit te vergeten. Met haar jarenlange ervaring als zangeres en pianiste op bruiloften, adviseert ze jullie graag over de muzikale invulling van de ceremonie. Daarnaast staat ze open voor jullie wensen!

“Frédérique’s bereidheid om speciale nummers voor ons in te studeren stelden wij zeer op prijs en heeft heel goed uitgepakt!”

– Remco & Caroline

“Een paar jaar geleden hoorde ik Frédérique spelen op een bruiloft. De bruid kwam aanlopen, Frédérique begon te zingen en het kippenvel stond op mijn armen. Toen wist ik dat wanneer ik ooit zou gaan trouwen, Frédérique op die mooie dag zou moeten komen zingen. De ceremonie was met de zang van Frédérique helemaal PERFECT. Wat een lieve en spontane meid en wat een prachtige stem. Dank je wel!”

– Sanne

Live muziek tijdens de allermooiste momenten

Wauw, jullie gaan trouwen! Hebben jullie al eens gedacht aan livemuziek tijdens jullie bruiloft? Live muziek maakt jullie dag nog mooier. Zangeres en pianiste Frédérique denkt graag met jullie mee over de muzikale invulling van jullie huwelijksceremonie. Er zijn zoveel mooie trouwliedjes, maar welke muziek past bij jullie? Frédérique heeft een breed repertoire aan trouwliedjes. Indien jullie eventuele verzoeknummers wensen, kijkt ze graag naar de mogelijkheden!

Jullie persoonlijke huwelijksceremonie

Geen een trouwceremonie is hetzelfde! Gelukkig maar. Maar aan hoeveel liedjes moet je meestal denken voor de trouwceremonie?
Voor de muzikale invulling van trouwceremonie, moeten jullie meestal denken aan zo’n 4 à max. 5 nummers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende momenten voor live muziek tijdens de trouwceremonie:

 • Binnenkomst bruidegom en/of bruid.
 • Evt. na het jawoord
 • Na de trouwgeloften
 • Tijdens het tekenen van de trouwakte
 • Bij weggaan bruidspaar

Zangeres en pianiste Frédérique stemt graag met jullie de juiste momenten af voor live muziek. Daarnaast is het altijd prettig om samen met jullie trouwambtenaar of BABS de muziek af te stemmen. Hierdoor wordt de muziek een perfecte aanvulling op jullie liefdesverhaal!

Live muziek tijdens jullie borrel of toost.

Na de trouwceremonie, brengen jullie een toost uit op jullie liefde in het bijzijn van jullie gasten. Ook tijdens de borrel is live muziek mogelijk. Zangeres & pianiste Frédérique maakt jullie dag graag af met gezellige achtergrondmuziek van ballads tot uptempo liedjes. 

 • trouwceremonie door zangeres pianiste

TOP 10 LIEDJES TROUWCEREMONIE

Frédérique heeft hieronder een top-10 liedjes voor de trouwceremonie samengesteld:

 1. Andrea Bocelli – Vivo Per Lei
 2. Christina Perri – A thousand years
 3. Maan – Jij bent de liefde 
 4. Ed Sheeran – Perfect
 5. Calum Scott – You are the reason
 6. John Legend – All of me
 7. Ben E King – Stand by me
 8. Shania Twain – From this moment
 9. Beyoncé – Ave Maria
 10. Boudewijn de Groot – Avond

Spotify Playlist ‘Trouwen & Ceremonie’

VOLG FRÉDÉRIQUE OOK OP SOCIAL MEDIA: